085-3030034

Wonen in de praktijk Basis (PPB098BL182)

Wil je worden opgeleid in de rol van Financieel Adviseur op een praktische manier en volledig conform de Rabobank richtlijnen?

In deze opleiding wordt de vertaalslag gemaakt van de reeds opgedane basiskennis (WFT) naar de dagelijkse praktijk. Deze module is geschikt voor elke adviseur die adviseert op het gebied van Wonen.


Inhoud Praktijk dagen Wonen Basis.

Deze module is heel praktisch met (voorbereidings)opdrachten en veel praktijkgerichte opdrachten in een klassikale omgeving. Intervisie en leren van elkaar zijn in grote mate aanwezig tijdens deze dagen.

De onderwerpen die tijdens deze praktijkdagen aan bod komen zijn:

  • Dag 1: Oriëntatie en Advieskader
  • Dag 2: Starter
  • Dag 3: Meest voorkomende situaties en vragen.


Doelgroep

In deze opleiding wordt alle Rabobank specifieke kennis aangeboden die nodig is om een klant op het gebied van Wonen goed te kunnen (ondersteunen van het) adviseren. Deze module is geschikt voor elke adviseur die adviseert op het gebied van Wonen.

Na afloop van deze module:

  • Kan je klanten alle klanttypes adviseren in een oriëntatiegesprek met behulp van het RHD
  • Ben je in staat de klant te informeren over starters- en koopoplossingen
  • Kun je de klant informeren over de thema’s Duurzaamheid en Langer zelfstandig wonen en de financiële oplossingen
  • Ben je in staat een goed Startersgesprek te voeren met bijbehorende gespreksstructuur, systeemkennis

Ben je in staat om zowel face-to-face als telefonisch de meest voorkomende situaties en vragen af te handelen binnen Wonen.

SBU:

De training bestaat uit 3 hele dagen training en zelfstudie met een totale SBU van 32 uur.

Inschrijven:

Deze opleiding is alleen te boeken via het HR portaal van Rabobank met cursuscode: PPB098BL182. Voor inschrijvingen en locatieoverzicht kun je contact opnemen met HR Learning.

Voor meer informatie over de inhoud van de training, eventuele maatwerkmogelijkheden voor het gehele team, neem dan contact met ons op via leren@matchandmoreopleidingen.nl of 085-3030034. We helpen je graag een juiste opleidingskeuze te maken.