085-3030034

Wft online studievormen

Lees alles over onze online studiematerialen

Header e learning
Nieuw!

Virtual Classroom

Onze professional trainers voorzien je tijdens de interactieve Virtual Classroom van praktijkvoorbeelden, coachen je, en uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook je medecursisten zijn online. Het grote voordeel van een Virtual Classroom is dat je de training overal kunt volgen. Na afloop van de training ben je helemaal klaar voor het examen.

Beschikbaar voor de gehele Wft-opleiding én de examentrainingen.

100% Online Wft

100% Online Wft is ons meest uitgebreide online studiepakket.

100% Online bevat een E-learning, Online College, Slim Leren, Oefenexamens en nog veel meer. Hieronder lees alles over dit uitgebreide studiepakket.

100% Online bevat:

E-learning met syllabus (pdf)
De E-learning bestaat uit een praktische samenvatting per hoofdstuk. Aan het einde van de E-learning maak je een afsluitend oefenexamen. Daarnaast kun je oefenen met vaardigheden-, competentie- en casuïstiekvragen.

Online College

Tijdens het Online College komt onze trainer virtueel bij je langs om de stof met je door te nemen. Je bekijkt én beluistert de vakinhoudelijke video’s per hoofdstuk of per onderwerp. Een groot voordeel: belangrijke (of lastige) onderwerpen kun je nogmaals bekijken/beluisteren. Ondertussen stel je eventuele vragen per e-mail aan de trainers.

Slim Leren

Slim Leren is een vorm van adaptief leren. Slim Leren zorgt ervoor dat je extra kunt oefenen met vragen over ‘lastige onderwerpen’ (of onderwerpen die je wat langer geleden bestudeerd hebt). Je kunt hierbij kiezen of je oefent per hoofdstuk of dat je gaat voor een totale check-up. Zo ben je nóg beter voorbereid op het komende examen.

Oefenexamens

Ben jij al helemaal klaar voor het échte examen? Je weet het direct na het maken van de oefenexamens. De oefenexamens zijn voor je klaargezet in een ‘examenomgeving’ zodat de look & feel aansluiten bij het échte examen. Inclusief tijdsklok! Achteraf krijg je feedback op de gegeven antwoorden.

Digitale Examentraining
Even de puntjes op de i zetten? Met de digitale examentraining worden alle onderwerpen uit de stof nogmaals in vogelvlucht met je doorgenomen.

Vaardighedenvideo’s
Vlak voor je examen gaat doen, krijg je een extra boost door het kijken van deze praktische online trainingen over vragenmethodieken en zonder stress examen doen.

En dan… boek je een examen en ga je gewoon slagen!

Online Studeren
Online Studeren

E-learning Wft

Met de E-learning Wft van Lindenhaeghe bereid jij je thuis relaxed voor op het Wft-examen. Hier onder lees je meer over deze prettige manier van studeren.

Met onze E-learning Wft studeer je altijd op je eigen manier. De E-learning bestaat uit:

Samenvatting + kennisvragen
Naast een samenvatting met kennisvragen biedt onze E-learning ook de mogelijkheid om te oefenen met vakgerelateerde casuïstiek. Onderdeel van de E-learning zijn twee casussen met elk drie casuïstiekvragen. Deze manier van vragen stellen – meestal met veel informatie en onderlinge verbanden – komt vaak terug op het examen.

Slim Leren
Onze digitale studievormen zijn opgebouwd volgens het slim-leren-systeem. Beantwoord je een vraag uit de kennisquiz juist, dan word je beloond met de volgende vraag. Beantwoord je een vraag uit de kennisquiz onjuist, dan volgt een verwijzing naar het betreffende onderwerp in de leerstof. Op die manier kun je jezelf nog eens verdiepen in de stof en krijg je aansluitend een herkansing middels een nieuwe (soortgelijke) vraag. Zo word je gericht geholpen om de ‘zwakke plekken’ in je kennis te ondervangen.

Oefenen

Oefenexamens en Online Examentraining

De Wft-Oefenexamens en de Wft Online examentraining kun je ook als los product bestellen. Ga jij voor een (her)examen en heb je een extra boost nodig? Met de Oefenexamens en/of de Online Examentraining verhoog jij direct je slagingskans.

Online opleidingen Wft

  • Titel