Praktische Update Relatie Beëindiging

Er zijn veel wijzigingen doorgevoerd in de adviespraktijk met betrekking tot Relatiebeëindiging/Echtscheiding. Denk alleen al aan de wijzigingen op het gebied van het huwelijksvermogensrecht 2018. Maar wat verandert er voor klanten die zijn gaan samenwonen of gehuwd zijn vóór 1 januari 2018?

Voor een adequate advisering is het cruciaal dat de adviseur kennis heeft van alle actuele relevante financiële aspecten met betrekking tot een relatiebeëindiging en in staat is iedere klantsituatie te kunnen analyseren en te interpreteren. Daarnaast moet  de adviseur in staat zijn de verkregen informatie juist en volledig te verwerken naar een passend advies voor de klant en dit tevens op een juiste manier overbrengen aan de klant tijdens het klantgesprek.

Deze module heeft als doel om via zeer praktische casuïstiek deze kennis in één dag up to date te brengen.

INVESTERING

De kosten voor deze training zijn €349,00 per persoon, vrij van BTW en exclusief locatie- en cateringkosten, exclusief reiskosten van de trainer/coach

SBU : 8 uur

PLANNING

Via onze pagina op de website van Lindehaeghe is deze training direct te boeken.

Klik hier voor je boeking.

TOT SLOT

Deze training is uiteraard ook als  in-company inschrijving mogelijk. We nemen graag de mogelijkheden met je door.

Wij leveren graag onze bijdrage aan de verdere ontwikkeling van jouw medewerker(s). Wil je meer informatie over onze opleidingen, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 073 – 684 7000 of stuur een mailtje naar leren@matchandmoreopleidingen.nl. Wij helpen je graag.

Inschrijven