Certified Training en Development Consultant; Post HBO Leergang HRD Professional

CERTIFIED TRAINING & DEVELOPMENT CONSULTANT START 2019

Onze post-Hbo opleiding ‘Leergang HRD Professional© is eerder succesvol afgerond in de voorgaande jaren. Een aantal mooie groepen en succesvolle HRD Professionals zijn door ons opgeleid.

Graag starten we wederom in het eerste kwartaal van 2019 met deze succesvolle en waardevolle opleiding.

Waarom deze opleiding?
De Leergang HRD Professional© is een ontwikkeltraject op het gebied van strategisch opleiden binnen organisaties. Het brengt deelnemers naar ‘the next level’ op het gebied van Human Resource Development (HRD) in lijn met markttrends en –ontwikkelingen en klantbehoeften.

Voor wie bedoeld?
De leergang biedt een perfecte verdieping voor zowel de ervaren trainer als voor de HR-professional (HR adviseurs, stafmedewerkers, beleidsmedewerkers). Kortom: medewerkers die betrokken zijn bij de ontwikkeling van individuen, teams of van de organisatie als geheel.

Het resultaat
Voor ervaren trainers biedt de leergang dé perfecte verdieping  om de vertaalslag te maken van operationeel uitvoerend, naar tactisch- en strategisch adviserend. Ervaren HR-adviseurs zullen via deze leergang hun kennis en vaardigheden verbreden, om zich ‘de professie van  leren en ontwikkelen’ tot hun vakgebied te kunnen gaan rekenen.

Een HRD professional is in staat om klanten op ieder niveau van de organisatie te adviseren en faciliteren rondom de ontwikkeling van het menselijk kapitaal in relatie tot de organisatiedoelstellingen.

Het diploma
Na het succesvol doorlopen van deze leergang, ontvangt u het Post HBO diploma “HRD Professional©” en bent u Certified Training & Development Consultant (CTDC)

Instapeisen
Aantoonbaar HBO- werk en denkniveau met minimaal 1 jaar ervaring op het gebied van het ontwikkelen van de factor “mens” in organisaties. Voldoet u hier (nog) niet aan? Geen probleem! Informeert u dan naar ons pré-leergang HRD Professional traject (A-CTDC).

Startdatum en locatie

Lindenhaeghe | Rembrandtlaan 1A | Bilthoven

april 2019

Prijsoverzicht

De prijs voor deze leergang is €4.495,00 inclusief inschrijfgeld,  studiemateriaal , examenkosten, arrangementskosten.

Contact

Klik hier voor je  inschrijving voor deze opleiding.

Mochten er inhoudelijke vragen zijn over deze Post HBO leergang of wil je een vrijblijvend adviesgesprek, dan kun je contact met ons opnemen op telefoonnummer 073 – 684 70 00 of per e-mail leren@matchandmoreopleidingen.nl. We helpen je graag!