085-3030034

Bereikbaarheid Match and More Opleidingen

04-05-2020

Naar aanleiding van de persconferentie van 15 maart j.l. over de aangescherpte ‘Corona-maatregelen’ informeren we je graag over de bereikbaarheid van ons kantoor. Wij volgen de aanwijzingen van het RIVM dagelijks en volgen de advisering vanuit het RIVM en de regering. Dat betekent dat ook wij onze werkzaamheden veelal vanuit huis gaan voortzetten. Dit heeft mogelijk tot gevolg dat we soms minder goed bereikbaar zijn. We proberen dit zo goed mogelijk op te lossen en te organiseren:

Voor vragen over (lopende) trainingen, annuleringen en planningen zijn wij nog steeds goed bereikbaar via het algemene nummer: 073-6847000. Je kunt een bericht en je gegevens achter laten bij één van de telefonisten en wij bellen je zo spoedig als mogelijk terug. Mocht je vragen hebben over een (lopende) offerte kun je het beste contact opnemen met onze accountmanager, Rachid El Guebli, op telefoonnummer 06-54 68 83 37. Uiteraard kun je ons ook gewoon mailen via: leren@matchandmoreopleidingen.nl.

Wij vertrouwen erop dat onze bereikbaarheid op deze manier gewaarborgd blijft en dat er geen grote hinder zal worden ondervonden.

Met vriendelijke groet

Team Match and More Opleidingen.