Individuele Coaching on/ off the Job

Het is altijd goed om regelmatig naar eigen opleidingsbehoefte te kijken. Zijn er trainingen of opleidingen die u verder kunnen brengen in uw ambitie of is er meer behoefte aan een individueel traject? Wilt u met een coach werken aan uw persoonlijke vaardigheden (houding en gedrag) of verdieping van uw huidige kennis? Heeft u meer behoefte aan individuele begeleiding in uw huidige rol of naar een nieuwe rol, neem dan contact met ons op.

We hebben ervaren coaches die u heel graag verder helpen met uw individuele coachingsbehoefte. We zorgen voor een gedegen intake om zo tot een persoonlijk plan van aanpak te komen. De kosten van een individueel traject verschillen uiteraard per persoon al naar gelang de behoefte, maar een gedegen coachingstraject past ook binnen uw persoonlijke opleidingsbudget.

Wij leveren graag onze bijdrage aan uw verdere ontwikkeling!  Wilt u meer informatie over onze opleidingen, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 073 – 684 7000 of stuur een e-mail naar leren@matchandmoreopleidingen.nl. Wij helpen u graag!

Inschrijven