De adviseur als trusted advisor

Deze training geeft een brede basis voor elke adviseur. Zowel brede financiële kennis als adviesvaardigheden komen uitgebreid aan bod. Deze prachtige mix die je als adviseur nodig hebt geeft jou een stevige basis in twee dagen. Een adviseur heeft uiteraard kennis nodig van het product, maar even belangrijk zijn de vaardigheden die ingezet worden om het vertrouwen van de klant te winnen. Stap voor stap word je in deze training meegenomen naar het proces dat de klant jou gaat vertrouwen om je expertise en om je prettige gesprekshouding. Op kennisniveau worden de verschillende levensfases van een organisatie doorlopen middels een praktische casus. Dit is het niveau waar je in de praktijk op adviseert. Je leert waar op gelet moet worden in gesprek met de klant. Verschillende mogelijkheden van financieren, de kansen en bedreigingen per levensfase van het bedrijf en van de ondernemer, het analyseren van de jaarrekening, etc. Dit gedeelte is informatief en het verbreedt je kennis.

De training is opgedeeld in 4 modules.

INHOUD

  • Module 1 : Advieskader aan de startende ondernemer : Kennis over financieren, sector, branche, ondernemersplan/ Wie is de ondernemer? / Wie ben ik in dit gesprek? / Karakterverschillen binnen het gesprek / Persoonlijkheid en intimiteit
  • Module 2: Advieskader aan de groeiende ondernemer : Ondernemer in privé / Kansen en bedreigingen / Financieren / Bouw het vertrouwen op / Doen wat je zegt / Betrouwbaarheid
  • Module 3: Advieskader aan de VOF: Kennis over financieren / Risico’s / Intrinsieke motivatie / Empathie
  • Module 4: Advieskader aan de BV: Kennis over financieren / Aandelenoverdracht / Pensioen / Geloofwaardigheid

PLANNING

Via onze pagina op de website van Lindehaeghe is deze training direct te boeken.

Klik hier voor je boeking.

Voor meer informatie over incompanymogelijkheden, neem contact met ons op. We helpen je graag!

INVESTERING

De kosten voor deze 2-daagse training bedragen €795,00 per persoon, vrij van BTW en inclusief locatie- en cateringkosten.

SBU : 20 uur

TOT SLOT

Voor deze opleiding geldt:

  • Minimale groepsgrootte 6 deelnemers, maximale groepsgrootte 12 deelnemers;
  • Bij een groepsgrootte kleiner dan 6 deelnemers adviseren wij je graag over onze maatwerkoplossingen;
  • Deze training is ook als in-company mogelijk

Wij leveren graag onze bijdrage aan de verdere ontwikkeling van jouw medewerker(s).

Wil je meer informatie over onze opleidingen, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 073 – 684 7000 of stuur een e-mail naar leren@matchandmoreopleidingen.nl.

Wij helpen je graag!

 

Inschrijven