Adviesroutes; Kennis, Inzicht en Toepassingsvaardigheden

Worden de adviesroutes Inkomen voor Later, Zorg voor Nabestaanden, Vrijvallende lijfrente en Arbeidsongeschiktheid nu nog niet (optimaal) ingezet vanwege onvoldoende kennis en ervaring met inhoud en systemen? Wil je dat deze Adviesroutes in de oriëntatie-, advies- en beheersgesprekken aan bod komen en daarmee tevens het gesprek met jouw klant naar een hoger en breder adviesniveau brengen?

Productkennis is uiteraard nodig, maar even belangrijk zijn de vaardigheden die ingezet worden om het gesprek met de klant aan te gaan. Op kennisniveau worden systemen, inhoud en achtergronden uitgelegd, maar zeker de aandacht voor de praktische vaardigheden tijdens een gesprek van de diverse adviesroutes, zijn een waardevolle én zinvolle aanvulling voor iedere adviseur die zichzelf echt als partner van de klant ervaart!

Wij bieden een interessante en interactieve training gericht op de inhoudelijke kennis en de toepasbaarheid van de adviesroutes in een klantgesprek.

Het traject:

Wij verzorgen deze training Incompany voor jou en jouw team en kunnen daarmee volledig inspelen op de persoonlijke wensen en behoeften van het team.

De training  bestaat uit enkele dagen inhoudelijke kennis en kennis van de systemen. Daarna zullen we een aantal dagen met het team mee lopen om zo ook de praktische toepasbaarheid in een oriëntatie-, advies- of beheersgesprek aan bod te laten komen. Deze coaching is zeer praktisch ingericht waardoor de adviseur de diverse adviesroutes beter en effectiever in een klantgesprek ter tafel laat komen om zo de klant optimaal te kunnen informeren en adviseren.

Na afloop van dit leertraject heb je:

  • inhoudelijke kennis van de diverse adviesroutes
  • kennis en juist gebruik van de systemen
  • inzicht in het adviesproces
  • praktische toepassingsvaardigheden om tijdens de oriëntatie-, advies- of beheersgesprekken de klant op de juiste wijze te informeren en te adviseren.

INVESTERING

De kosten voor dit 2-daagse opleidingstraject zijn €449,00 per persoon, vrij van BTW, exclusief locatiekosten en exclusief reis- en parkeerkosten van de trainer.

SBU :  24-32 uren

PLANNING

Voor inschrijvingen en meer informatie en/of een vrijblijvend advies,  nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen via het onderstaande contactformulier of via telefoon 073-684 7000.

We helpen je graag!

Inschrijven