Dag van het Geluk

Dag van het Geluk

20 maart is de Internationale dag van het Geluk.

Wat leuk, zo’n bijzondere dag aan het begin van de lente! Nieuwe energie, nieuw begin. Hoe mooi om dan stil te staan bij geluk.
Geluk is voor iedereen anders, en dat maakt het ook zo mooi. Waar word jij gelukkig en blij van? En wat gebeurt er dan met je? Je hebt het gevoel dat je de hele wereld aan kan, je hebt een berg energie, je bruist en je straalt. En dat straal je ook uit naar je omgeving. Zo maar, gratis en voor niets!

Ik vind dit een heel mooi moment om eens te kijken naar de uitwerking van die geluksuitstraling binnen de eigen organisatie. D

Waarom zijn gelukkige medewerkers zo belangrijk?

Het is al heel vaak bewezen dat gelukkige medewerkers beter presteren. Ze zijn productiever, creatiever, dynamischer en verzuimen minder. Verder zorgen tevreden medewerkers voor tevreden klanten én ze trekken meer nieuwe klanten aan. Kortom, het is tijd om energie te steken in ‘geluk’.
Het zorgt voor een golf aan positieve effecten in je organisatie, wat maakt dat medewerkers weer meer geluk ervaren in hun werk.
En wat dat oplevert weten we nu allemaal!