Verander jij mee?

Verander jij mee?

Er is veel gaande, dat weten we allemaal. De bank is aan het veranderen en maakt zich op voor een toekomst waar zij een andere weg in slaat. Dat dit niet zonder slag of stoot gaat, dat is ook logisch. Dus eigenlijk weten we het wel, rationeel gezien kunnen we er misschien best begrip voor opbrengen. Maar toch ook brengen deze veranderingen onzekerheid met zich mee. Daar kan je veel of weinig last van hebben, maar het is er wel. En het feit dat de toekomst niet zeker is kan je ook bang maken.

In deze training van 1 dag is ruimte om de onzekerheid te benoemen, maar kijken we vooral op een positieve manier naar deze verandering. Werk neemt namelijk een centrale plek in je leven in. En uiteindelijk willen we natuurlijk allemaal werk wat we het liefste doen. Maar wat is dat dan? Waar liggen mijn talenten en hoe haal ik het beste uit mezelf? En dan kan je eindelijk antwoord geven op de vraag: Wat is jouw plan B?

De bank verandert, verander jij mee?

Heb je nog GROW Budget? Deze training wordt nog verzorgd op 18 december 2018!

INVESTERING

De kosten voor deze 1-daagse training bedragen €299,00 per persoon, vrij van BTW, exclusief locatie- en cateringkosten.

SBU : 8 uur

PLANNING

Via onze pagina op de website van Lindehaeghe is deze training direct te boeken.  Klik hiervoor je boeking.

Wij leveren graag onze bijdrage aan jouw verdere ontwikkeling of die van  je team. Wil je meer informatie over onze opleidingen, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 073 – 684 7000 of stuur een e-mail naar leren@matchandmoreopleidingen.nl.

Wij helpen je graag!