Week van het werkgeluk | create your own life

Week van het werkgeluk | create your own life

Werkgeluk? Wat bedoel je met Werkgeluk?
Nou, heel simpel: Heb jij het naar je zin in je baan, is je werk zinvol, identificeer je jezelf met de organisatie of de rol die je hebt? Dan ben je al best gelukkig in je werk, toch…..?
Ik weet het niet. Is dit dan het gevoel van Werkgeluk?
We zien te vaak organisaties die het lachen, de humor en het spelelement hebben verdrongen, want ‘Wij hebben geen tijd voor die flauwekul’. En toch zorgen humor, lachen en spel voor meer vertrouwen, creativiteit, openheid en verbinding.
Hoe?

Lees het inspirerende artikel ‘Waardevolle Flauwekul’ van Maurice van Dinther en Wendeline Thole (IN THE MOOD) en bepaal dan zelf hoe je de organisatie en je team de toekomst in wil laten gaan. Creatiever, met meer vertrouwen in elkaar en in de organisatie, en dan ook nog eens met een gevoel van ├ęcht werkgeluk!
Ik weet het wel!