Blog: Waar gaat jouw reis heen?

Blog: Waar gaat jouw reis heen?

En, waar gaat de reis heen? Wat ga jij dit jaar doen?

Twee voorbeelden van vaak gestelde vragen in deze tijd van het jaar, die we graag snel en tevreden beantwoorden. Het is tenslotte bijna zomervakantie en we zijn allemaal toe aan wat verandering van omgeving, wat rust en ruimte om de drukke periode even achter ons te laten en de batterij weer op te laden voor de periode die gaat komen.
De een boekt vanaf zijn of haar laptop een tijdelijk onderkomen waar alles geregeld en georganiseerd is van vertrek tot thuiskomst, de ander vindt het heerlijk om maanden bezig te zijn om zelf een route uit te stippelen om zoveel mogelijk bijzondere en persoonlijke wensen tijdens de vakantieperiode in vervulling te laten gaan.

Maar hoe vaak stel je bovengenoemde vraag aan iemand, als het gaat om zijn persoonlijke reis: Waar wil jij naar toe? Waar liggen jouw ambities? Hoe wil je dat doen en wat heb je daarvoor nodig?
Sterker nog, hoe vaak stel je jezelf die belangrijke vraag? Kun jij die ook zo snel en tevreden beantwoorden?

Het uitstippelen van je eigen ambities kan ook op verschillende manieren en zal, net als het uitstippelen van je vakantiebestemming, heel persoonlijk zijn.¬†Zolang je dicht bij jezelf blijft en je reisdoel helder hebt, is het uitstippelen van jouw persoonlijke reis al een ervaring op zich. En wat¬†zal er dan een ‘vakantiegevoel’ ontstaan bij het uitstippelen van jouw reis om je ambities waar te maken.
En dat wordt een reis om echt niet meer te vergeten…..

Maar eerst voor nu: We wensen jullie een hele mooie zomer en geniet van jouw reis! Waar deze ook naar toe gaat!

Blog by Chantal Relou