Stem voor een Creatief Nederland

Stem voor een Creatief Nederland

Het belang van Creativiteit!

In de afgelopen jaren, zijn innovatie en creativiteit belangrijke vaardigheden geworden voor het bereiken van succes in onze economie. De behoefte aan het creatief oplossen van problemen wordt steeds groter en steeds vaker zijn creatieve inzichten nodig om passende oplossingen te vinden.

Creativiteit gaat hand in hand met innovatie.  Er is geen innovatie zonder creativiteit! Terwijl creativiteit de mogelijkheid biedt om nieuwe en unieke ideeën te produceren, zorgt innovatie voor de implementatie van die creativiteit. Creativiteit is kijken vanuit een ander perspectief, zonder beperkingen door regels.

Waarom is creativiteit belangrijk in het bedrijfsleven?

Creativiteit en innovatie binnen goed geleide bedrijven zijn een zekere weg naar succes. Het stimuleren van creativiteit leidt tot het verhogen van de productiviteit van de organisatie.  Het stimuleren van de medewerkers om buiten de kaders te denken en hen tijd en middelen te geven om nieuwe gebieden te verkennen is de sleutel tot innovatieve ideeën en rendabele oplossingen.

Creativiteit verbetert het proces van het oplossen van problemen. Het maakt niet uit of we  praten over het ontwikkelen van een nieuwe strategie of een innovatieve manier om de concurrentie voor te blijven. Creatieve probleemoplossing geeft een  concurrentievoordeel dat elk bedrijf wil bereiken.

Feedback

Creatieve ideeën en innovatieve benaderingen kunnen overal vandaan komen: van je partners, relaties, doelgroepen en je medewerkers.  Zij kunnen nieuwe  perspectieven en ideeën brengen, dus laat ze zien dat je luistert en open staat ​​voor hun feedback.  Daarom is het zo belangrijk een open cultuur te hebben binnen het bedrijf!

Match and More Opleidingen gelooft  ook onvoorwaardelijk in de samenwerking en open cultuur die creativiteit en innovatie de ruimte geeft. We geloven in de constructieve kracht van creativiteit om het leven van mensen zinvoller te maken en onze wereld op een sociale, duurzame manier te verbeteren.

De filosofie van Match and More sluit hier naadloos op aan:
Bij ons draait dan ook alles om het stimuleren van creatief denken. Dit doen we vooral door te inspireren, te fascineren en te verwonderen!!

Dus, in deze tijden van politieke keuzes: