Match and More Opleidingen vindt aansluiting bij Lindenhaeghe

Match and More Opleidingen vindt aansluiting bij Lindenhaeghe

Per 27 juni ’18 maakt Match and More Opleidingen deel uit van de Lindenhaeghe Groep B.V. De opleidings- en trainingsspecialisten in de financiële branche hebben overeenstemming bereikt over een aandelenoverdracht aan Lindenhaeghe.

De aansluiting van Match and More Opleidingen bij Lindenhaeghe Groep B.V. past binnen de groeistrategie van Lindenhaeghe. Mike Schilperoort, algemeen directeur van Lindenhaeghe: “Wij zijn verheugd dat we overeenstemming hebben bereikt over een overdracht van de aandelen van Match and More Opleidingen. Met deze gezonde onderneming kunnen wij onze positie binnen de financiële branche verder versterken en investeren we in de duurzame ontwikkeling van ons assortiment. Bovendien is het een waardevolle aanvulling voor onze dienstverlening, netwerk en knowhow.”

De aandelenoverdracht gaat gepaard met veel vertrouwen bij beide partijen. Cyril de Weerdt, huidig eigenaar van Match and More Opleidingen: “Match and More Opleidingen en Lindenhaeghe vormen een goede ‘match’, we kennen en begrijpen elkaars business en deze ontwikkeling is positief voor beide ondernemingen. Voor Match and More Opleidingen is dit een belangrijke stap voor de volgende groeifase van het bedrijf, met nieuwe mogelijkheden voor doorontwikkeling en schaalvergroting. Het draagt bij aan onze professionaliteit en continuïteit en biedt daarmee kansen voor de organisatie, het personeel en onze klanten.”

Match and More Opleidingen zal zelfstandig en onder eigen naam actief blijven in de markt. Met dezelfde mensen en op dezelfde locatie in ‘s-Hertogenbosch.

Over Match and More Opleidingen

Match and More Opleidingen is net als Lindenhaeghe al jaren actief in de financiële branche, waarbij de focus ligt op het adviseren, coachen, trainen, opleiden en begeleiden van financiële professionals. Dat doen zij met maatwerkgerichte ontwikkeltrajecten waarbij leren en werken gecombineerd worden en mensen geïnspireerd en gestimuleerd worden om het beste uit zichzelf te halen. In combinatie met de Wft-vakopleidingen helpt Match and More Opleidingen financiële professionals zowel op individueel als op teamniveau met het ontwikkelen van de juiste branche specifieke vaardigheden binnen hun organisatie, team en functie.