Interessante ontbijtsessie ‘Rendement met Taal’ op 29 januari 2019

Interessante ontbijtsessie ‘Rendement met Taal’ op 29 januari 2019

Match and More Opleidingen steunt Stichting Lezen en Schrijven. Vanuit maatschappelijk belang vinden wij als opleider het enorm belangrijk dat er aandacht is voor laaggeletterdheid op de werkvloer. Om het beste uit jezelf te halen, mag taal in deze tijd geen belemmering meer zijn.

Op dinsdag 29 januari 2019 van 8.30 uur tot 10.30 uur organiseert Stichting Lezen en Schrijven samen met gelieerde partijen een ontbijtbijeenkomst Rendement met Taal over het nut van investeren in taal op de werkvloer. Reserveer deze datum en tijd alvast in uw agenda! De officiële uitnodiging volgt nog.

In veel Brabantse bedrijven en organisaties werken laaggeletterden. Vaak zijn werkgevers hier niet van op de hoogte. Deze laaggeletterde medewerkers hebben moeite met lezen en schrijven. Denk aan instructies begrijpen, formulieren invullen of het versturen van e-mails. Grote kans dat er ook laaggeletterden bij uw bedrijf werken.

Dit kan grote gevolgen voor uw bedrijf hebben. Inzet op taal zorgt voor hogere productiviteit, lager ziekteverzuim, minder veiligheidsproblemen en uiteindelijk financiële kansen voor uw bedrijf. Ook uw medewerkers hebben veel baat bij het verbeteren van hun taalvaardigheid.

Vandaar: Haal het beste uit uw medewerkers en laat taal geen belemmering zijn!

Voor wie?           HRM, teamleiders, directie en werkgevers in Den Bosch en omgeving.

Wanneer?          Dinsdag 4 september 2018 van 8.30 tot 10.30 uur inclusief ontbijt

Waar?                   Zaal Workplaza (gebouw S), Koning Willem 1 College – Vlijmenseweg 2 in Den Bosch

Door wie?           Cubiss Brabant, Leerwerkloket NoordOost-Brabant en Stichting Lezen & Schrijven